Erfaring

Ift programmer, har jeg erfaring med både Premiere Pro CC samt Lightroom, og så har jeg også et Canon 5D Mark II som jeg har benyttet mig en del af, både med at tage billeder og film. På min uddannelse hos next som FTP har jeg lært at lave lysopsætning til både fiktion, men også til interview til dokumentar, samt redigering og optagelse af lyd. På min uddannelse benytter vi os af et Sony NEX-EA50 kamera.

Udover programmer og kamera, har jeg også haft et job i Meny Nærum siden juli 2014 som kassemedarbejder. Dette job har lært mig meget om samarbejde, samt at arbejde i et miljø der fokuserer meget på kunden og de personer vi interagerer med da vi går højt op i at være serviceminded, men også at tænke selv.

Live Nyheder, DR

Jeg har også været runner på diverse produktioner og projekter. Jeg har eksempelvis været runner for TV2 under statsministervalget i 2015, hvor jeg mødte klokken 9 om morgenen og først gik igen kl 23 om aften, og jeg elskede hver time af det.
Jeg også været runner og set med på side-linjen til andre indslag med henholdsvist DR og TV2. Dermed har jeg kendskab til hvad arbejdet/branchen kræver af en, både med tid og energi, men også af kvaliteten.

Udover dette har jeg også været på diverse selvudviklingkursuser for unge fra Camp True North, hvor jeg også har fået nogle sociale færdigheder der har gjort, at jeg ikke er bange for at gå ud over mine egne personlige grænser og nogle gange andres. Jeg er heller ikke bange for at tale foran andre, eller tale med nye folk.
På mit gymnasium havde jeg tysk og engelsk på A-niveau, dermed har jeg tilegnet mig gode sproglige egenskaber til begge sprog, hvilket kan bruges til mange ting, da jeg ved at tv-branchen arbejder på kryds og tværs af diverse lande.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s